Anasayfa

Okur Yazar Buluşması

7 years ago
2 yorum
Ahmet Hilmi DAĞLIOĞLU

       Öğrencilerin keyifle ve severek okudukları Sessiz Sakin serisinin çizeri Çağrı CEBECİ öğrencilerle söyleşi yaptı, sorularını cevaplandırdı ve minik çizerleri teşvik amacıyla bir kaç karikatür çalışması yaptırdı. Kitap içeriğiyle olsun okuma, yazma ve çizmeyle olsun bütün sorularına cevap bulan öğrenciler kitaplarını da imzalattıktan sonra bir hatıra fotoğrafıyla da bu güzel günü kalıcı kılmış oldular.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 

Yorum yazabilmek için giriş yapmış olmalısınız.


Hasan Civelek

07 May 2016

03:39

http://bthayat.net

50. Yıl İlk-Ortaokulu Kütüphanesi

karikatürleri de görmek isteriz. Facebook sayfamızda bu sayfaya verdiğimiz linkin altına yorum olarak gönderebilirsiniz. https://www.facebook.com/kitapiNet/

Ahmet Hilmi DAĞLIOĞLU

07 May 2016

04:58

Vali Cahit Bayar İlkokulu Kütüphanesi

Hasan Bey , Çağrı Bey program esnasında bir karikatür çiziyor, gönüllü öğrencilere de belirli sürede benzerini yanına yapmalarını istiyordu. Kitapi de sadece bir fotoğraf koyabiliyoruz ( Bu sayede bunu da söylemiş oldum, bir kaç tane daha ekleme şansımız olsa güzel olacak gibi ) facebook sayfasındaki linkte sadece metin yazabildiğimi gördüm. ( Benim eksiğim olabilir :)) Çizimlerden yakaladığımız iki tanesini ve etkinlik fotoğraflarını okulumuzun sitesinde ( http://valicahitbayar.meb.k12.tr/ ) paylaştık.

Teşekkür
(7 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.